Skip to content

Lars van Berkel op het podium in ONK 500 Varsseveld

Lars van Berkel van het SR Racing Honda Motoblouz team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Varsseveld op het podium geëindigd. Met een 4-2 in de manches eindigde Lars op een derde plaats in het dagklassement.

In de eerste manche kwam Lars niet goed weg bij de start en moest vanaf een tiende plaats terug naar voren komen. Het passeren van de rijders voor hem ging goed en dit zorgde ervoor dat hij zich terug wist te knokken naar een vierde plaats.

In de tweede manche wist van Berkel sinds lange tijd weer eens kopstart te pakken en voerde het deelnemersveld aan door de eerste bocht. Gedurende de wedstrijd heeft hij een mooie strijd gehad en na een sterk gereden wedstrijd kwam hij op een tweede plaats over de finish.

Met een 4-2 in de manches eindigde van Berkel op een derde plaats in het dagklassement.