Skip to content

Lars van Berkel gaat diep voor achtste plaats in eindstand Dutch Masters of Motocross

Lars van Berkel gaat diep voor achtste plaats in eindstand Dutch Masters of Motocross

Lars van Berkel van het KMP Honda team heeft een druk en pijnlijk weekend achter de rug. Van Berkel kwam op zaterdag en zondag aan de start bij de ADAC Masters Series in Randers en reed op maandag de finale van de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek.

Bij de ADAC MX Masters Series in Randers kende van Berkel een lastig weekend. In de kwalificatie kwam hij hard ten val en blesseerde hierbij zijn schouder en nek. Hier had hij de rest van het weekend veel last van. In de eerste manche op zaterdag kon hij niet normaal rijden vanwege de pijn en finishte daardoor buiten de punten. Na veel behandelen en op zijn tanden bijten, wist hij er in de tweede en derde manche op zondag toch nog een negentiende en zestiende plaats uit te halen. Uiteraard waren dit niet de resultaten waar Lars voor kwam maar hij heeft niet opgegeven en gewoon doorgezet!

Op maandag was de schouder nog niet 100 procent hersteld voor de finale van de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek. Lars miste de kracht maar wilde in het sterke deelnemersveld toch proberen om zo hoog mogelijk te finishen. In de eerste manche had hij het moeilijk op het gebied van ritme maar in de tweede manche heeft hij hard gestreden waardoor hij in het dagklassement toch twaalfde wist te worden. Mede door de deelname van Lars in Oldebroek is hij in de eindstand van de Dutch Masters of Motocross op een achtste plaats geeindigd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Lars van Berkel vijfde in Frans zandkampioenschap in Saint Leger de Balson

Lars van Berkel van het SR Racing Honda team is in de vijfde wedstrijd van

Lars van Berkel vierde in Hossegor

De vierde wedstrijd van het Franse zandkampioenschap werd verreden in Hossegor, wat een echte strandrace

Lars van Berkel tweede in Frans zandkampioenschap op Loon Plage

Lars van Berkel van het SR Racing Honda Motoblouz team is in de derde wedstrijd

Lars van Berkel tweede in het Franse zandkampioenschap in Magesq

Lars van Berkel van het Honda SR Racing Motoblouz team is in de tweede wedstrijd