Skip to content

Lars van Berkel van start in twee AMA Pro Motocross wedstrijden in Amerika

Lars van Berkel van start in twee AMA Pro Motocross wedstrijden in Amerika

Lars van Berkel zal in de aankomende twee weekenden aan de start komen in twee wedstrijden van het AMA Pro Motocross Kampioenschap. Aankomend weekend staat de wedstrijd in Millville op het programma en volgend weekend wordt er gereden op het circuit van Washougal.

Voor van Berkel is dit een droom die uitkomt. ‘’Ik had het rijden van een AMA Pro Motocross wedstrijd nog steeds op mijn bucket list staan. Na de laatste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Rhenen heb ik contact gezocht met de AMA om deel te nemen aan de wedstrijd in Southwick. Helaas was deze wedstrijd al vol maar ik ben blij dat ik dit weekend en volgend weekend aan de start kan komen in Millville en Washougal,’’ vertelt Lars.

Van Berkel is op zondag in Amerika aangekomen en zal zijn tijd in Amerika doorbrengen met landgenoot Rob Windt. Op woensdag heeft hij zijn eerste test gedaan op de motor die hem ter beschikking wordt gesteld en op donderdag zal hij richting het circuit reizen om daar op zaterdag van start te gaan.

‘’Het circuit van Millville heeft hier en daar een zanderige ondergrond en vooral in de bekende waves zal het zwaar worden. Ik heb absoluut geen idee wat ik er van moet verwachten maar ik ga mijn best doen en vooral genieten van deze mooie ervaring.’’

Na de wedstrijd in Millville zal Lars gelijk door reizen naar Washougal. Dit is een behoorlijke verplaatsing die hij met de auto af zal moeten leggen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Lars van Berkel laat goede snelheid zien in AMA Pro Motocross in Unadilla

Lars van Berkel heeft in de AMA Pro Motocross in Unadilla een goede snelheid laten

Lars van Berkel komt dicht in de buurt van punten in AMA Pro Motocross in Millville

Honda-rijder Lars van Berkel is in de AMA Pro Motocross 450 in Millville dicht bij

Lars van Berkel scoort sterke zesde plaats in de Dutch Masters of Motocross in Rhenen

Lars van Berkel van het SR Racing Honda Motoblouz team heeft in de laatste wedstrijd

Lars van Berkel wint MX Airtime en finisht in de top tien in Cassel

Lars van Berkel van het SR Racing Honda Motoblouz team heeft op zaterdag MX Airtime