Skip to content

Lars van Berkel wint MX Airtime en finisht in de top tien in Cassel

Lars van Berkel wint MX Airtime en finisht in de top tien in Cassel

Lars van Berkel van het SR Racing Honda Motoblouz team heeft op zaterdag MX Airtime in Beckum weten te winnen. De crosser uit Veghel zegevierde in zowel de MX1 klasse als de superfinale. In de internationale wedstrijd in Cassel eindigde van Berkel in beide MX1 manches als negende en werd zevende in de superfinale.

MX Airtime in Beckum is een 1 tegen 1 race waarbij twee rijders het in een Supercross sprintrace tegen elkaar opnemen op een circuit van circa 500 meter. Via een afvalsysteem kom je steeds hogerop en kun je de finale halen. Lars kwam in zowel de MX1 klasse als de superfinale sterk voor de dag en wist ze beiden winnend af te sluiten.

Op tweede Pinksterdag kwam hij aan de start in de internationale wedstrijd in Cassel in Frankrijk. In de eerste manche vertrok hij als een speer bij de start en pakte bijna kopstart. Even reed hij op een tweede plaats maar in het heetst van de strijd kwam hij ten val.

Bij de start van de tweede manche maakte hij een foutje maar ondanks dit wist hij zowel de eerste als de tweede manche op een negende plaats af te sluiten. In de superfinale ging het rijden een stuk beter en wist hij op een zevende plaats over de finish te komen. Het was een super mooie dag met enorm veel publiek, wat voor een fantastische sfeer zorgde!

Gerelateerde nieuwsberichten

Lars van Berkel vijfde in Frans zandkampioenschap in Saint Leger de Balson

Lars van Berkel van het SR Racing Honda team is in de vijfde wedstrijd van

Lars van Berkel vierde in Hossegor

De vierde wedstrijd van het Franse zandkampioenschap werd verreden in Hossegor, wat een echte strandrace

Lars van Berkel tweede in Frans zandkampioenschap op Loon Plage

Lars van Berkel van het SR Racing Honda Motoblouz team is in de derde wedstrijd

Lars van Berkel tweede in het Franse zandkampioenschap in Magesq

Lars van Berkel van het Honda SR Racing Motoblouz team is in de tweede wedstrijd