Lars van Berkel wint in Frankrijk

Lars van Berkel wint in Frankrijk

Lars van Berkel van het CKK Honda team heeft zondag een wedstrijd in het Franse Blargies weten te winnen. Van Berkel kwam hier aan de start om extra ritme op te doen en wist zowel de eerste als de tweede manche winnend af te sluiten.

‘’Het was een wat kleinere wedstrijd in Frankrijk maar ideaal om extra wedstrijdritme op te doen. Het circuit kwam er best lastig bij te liggen omdat we in het bijprogramma reden van het Frans Kampioenschap Zijspancross. In de eerste manche regende het maar wist ik kopstart te pakken en kon ik de wedstrijd met ruime voorsprong winnen. In tweede manche dook ik samen met een andere rijder de eerste bocht in na de start maar ook deze manche wist ik naar mijn hand te zetten zodat ik beide manches won,’’ vertelt Lars.

In de komende weken zal Lars zijn voorbereiding op zijn deelname aan de Nederlandse Grand Prix in Oss op 18 juli verder zetten!

 

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com