Lars van Berkel op het podium in int.wedstrijd op Loon Plage

Lars van Berkel op het podium in int.wedstrijd op Loon Plage

Lars van Berkel van het SR Racing Honda Motoblouz team is in de internationale wedstrijd op Loon Plage op het podium geeindigd. Van Berkel wist de superfinale als derde af te sluiten nadat hij in de manches zevende en vijfde was geworden.

Qua weer was het een slechte dag want het regende van tijd tot tijd. Het circuit kon dit wel hebben maar voor het zicht met de bril was dit minder ideaal. In de tijdtraining en eerste manche ging het nog wat stroef met Lars. Het was sinds lange tijd weer zijn eerste wedstrijd maar per sessie begon het beter te gaan. Hij sloot de eerste manche af als zevende maar in de tweede manche ging het al beter. Lang was hij in strijd met de derde man en kwam als vijfde over de finish.

‘’Ik was hier eigenlijk niet helemaal tevreden over omdat ik zag dat er meer in zat. In de superfinale haalde ik er meer uit. Ik pakte bijna kopstart en kon als tweede aan de wedstrijd beginnen. Samen met Jeffrey Dewulf en Nathan Watson reed ik weg bij de rest van het deelnemersveld. Zij reden wel iets harder dan mij maar toen Dewulf viel, kreeg ik de tweede plaats weer in handen. Lang wist ik deze positie vast te houden maar met nog twee ronden te gaan, wist Dewulf mij toch nog te passeren en kwam ik als derde over de finish.’’ vertelt Lars.

Voor Lars was dit weer een goede eerste wedstrijd. In het begin ging het nog wat stroef maar gedurende de dag begon het steeds beter te gaan. In de komende weken zal van Berkel zijn voorbereiding op de eerste wedstrijd van het Franse zandkampioenschap, welke gehouden wordt in het weekend van 24 en 25 oktober, verreden zetten.

Uitslagen int.wedstrijd Loon Plage:

Eerste manche:
1 Nathan Watson
2 Jeffrey Dewulf
3 Yentel Martens
4 Sven van der Mierden
5 Greg Smets
7 Lars van Berkel

Tweede manche:
1 Nathan Watson
2 Jeffrey Dewulf
3 Greg Smets
4 Alexis Collignon
5 Lars van Berkel

Superfinale:
1 Nathan Watson
2 Jeffrey Dewulf
3 Lars van Berkel
4 Greg Smets
5 Sven van der Mierden

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com