Lars van Berkel wint strandcross Vlissingen

Lars van Berkel wint strandcross Vlissingen

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de internationale strandcross in Vlissingen weten te winnen.

In de eerste manche van de 500 klasse kwam Lars net binnen de top tien uit de start. Gelijk ging hij in de aanval op de rijders voor hem en wist binnen vier ronden de koppositie in handen te nemen. Met een straf tempo liep hij weg bij zijn achtervolgers en won met een verschil van zeventien seconden op de tweede man de eerste manche.

De start van de tweede manche was beter en ditmaal kon hij in de top vijf aan de wedstrijd beginnen. Binnen anderhalve ronde stootte hij door naar de koppositie en begon weg te lopen bij zijn achtervolgers. Lars werkte een constante wedstrijd af en bleef rustig bij het passeren van de achterblijvers. Dit zorgde ervoor dat hij ook de tweede manche winnend af wist te sluiten.

Met een dubbele manchezege won hij het dagklassement in Vlissingen. Aankomende zaterdag zal Lars aan de start komen bij de strandcross in Lemmer.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com