Lars van Berkel scoort punten in ADAC Masters in Gaildorf

Lars van Berkel scoort punten in ADAC Masters in Gaildorf

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de ADAC Masters in Gaildorf punten weten te scoren. Van Berkel wist in de masters klasse een manche negentiende te worden maar kwam in de andere manche net tekort om punten te pakken.

‘’Op het zaterdag was mijn snelheid niet hoog genoeg in de tijdtraining waardoor ik mijzelf via de laatste kans moest zien te kwalificeren. Dit lukte ondanks dat ik mijn motor in de heat nog een keer stil remde,’’ vertelt Lars.

In de eerste manche kwam van Berkel na een slechte start terug naar een vierentwintigste plaats maar in de tweede manche ging het al beter. Ook ditmaal zat hij er vanwege zijn slechte startpositie niet goed bij met de start maar vocht zich gedurende de wedstrijd toch terug tot in de punten en werd negentiende.

Aankomende donderdag zal Lars aan de start komen in de internationale wedstrijd in Mol, Belgie.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com