Lars van Berkel mist nipt manchezege in ONK 500 in Lelystad

Lars van Berkel mist nipt manchezege in ONK 500 in Lelystad

Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Lelystad op een tweede plaats geeindigd. Van Berkel trainde in de ochtend als tweede maar kreeg bij de start van de eerste manche een tegenslag voor de kiezen. De crosser uit Veghel kwam ten val en moest vanaf een allerlaatste plaats terug naar voren komen. In het begin had hij veel last van de drukte maar naarmate de manche vorderde kwam hij in een goed ritme en wist nog terug te komen tot in de top drie. In de laatste ronde kwam hij nog aan het achterwiel van de tweede man maar helaas was de tijd tekort om ook deze positie nog voor zich op te eisen waardoor hij genoegen moest nemen met een derde plaats.

In de tweede manche vertrok Lars op zijn Husqvarna FC450 als een speer bij de start en kon als leider aan de wedstrijd beginnen. Met een goed ritme wist hij de hele manche stand te houden op de eerste plaats maar in de laatste ronde moest hij deze positie toch nog afstaan en kwam teleurgesteld als tweede over de finish.

Met een 3-2 in de manches eindigde Lars op een tweede plaats in het dagklassement en blijft hiermee aan de leiding staan in de tussenstand van het Open Nederlands Kampioenschap 500.

Daguitslag ONK 500 Lelystad:
1 Luca Nijenhuis 100 Pnt
2 Lars van Berkel 86 Pnt
3 Roy van Heugten 83 Pnt
4 Tallon Verhelst 77 Pnt
5 Rene Boer 71 Pnt

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com