Slechte starts houden Lars van Berkel buiten de punten in Zweden

Slechte starts houden Lars van Berkel buiten de punten in Zweden

Lars van Berkel van het Diga Procross Husqvarna team is er in het wereldkampioenschap MX2 in het Zweedse Uddevalla niet in geslaagd om WK punten te scoren.  Door een slechte start in beide manches moest Lars alles geven om rijders te passeren maar strandde uiteindelijk met een 26ste en 24ste plaats net buiten de punten.
De zestiende wedstrijd meetellend voor het wereldkampioenschap motocross werd afgelopen weekend verreden in het Zweedse Uddevalla. Het prachtige circuit in Zweden was na een jaar afwezigheid terug op de kalender. Op zaterdag kwam Lars in de kwalificatieheat als drieëntwintigste over de finish en hier was hij redelijk tevreden mee aangezien de tijden dicht bij elkaar lagen.
In de eerste manche op zondag pakte Lars een slechte start en kwam buiten de top dertig door de eerste bocht. Gelijk ging hij in de aanval en wist tijdens de eerste ronde gelijk al vele plaatsen winst te boeken en kwam op een 23ste plaats voorbij start/finish. Na een foutje in de derde ronde moest Lars twee plaatsen toegeven en kon gedurende de wedstrijd niet verder terug komen dan een zesentwintigste plaats.
Lars probeerde in de tweede manche een betere start te pakken maar ook ditmaal kwam hij niet goed weg. Pas op een 27ste plaats kwam hij uit de eerste ronde en had veel werk te doen om terug naar voren te komen. De verschillen tussen de rijders waren klein maar toch wist Lars verschillende rijders te passeren en wist er een vierentwintigste plaats uit te halen. “Ik ben erg teleurgesteld dat ik dit weekend geen punten heb weten te behalen. Het rijden ging steeds beter maar door de slechte starts zat er helaas niet meer in,” aldus Lars. ”Nu weer keihard werken en op naar de volgende Grand Prix in Assen.”
Daguitslag Grand Prix MX2 in Zweden:
1 Jeremy Seewer 44 Pnt
2 Jorge Prado 41 Pnt
3 Pauls Jonass 40 Pnt
4 Conrad Mewse 31 Pnt
5 Thomas Covington 30 Pnt
25 Lars van Berkel 0 Pnt

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com