Lars van Berkel start voorbereiding op seizoen

Lars van Berkel start voorbereiding op seizoen

Na een goede winterperiode waarin het materiaal op punt werd gezet en Lars de tijd had om zijn conditie op peil te brengen, heeft hij half januari de motortraining hervat. De eerste testen zagen er veelbelovend uit en hij is dan ook zeer enthousiast over de Husqvarna machine waarin hij dit jaar aan de start zal komen.

De eerste paar weken zullen vooral in het teken staan van veel meters maken. Voor de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Axel op 13 maart zal hij twee wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap MX2 rijden. Deze zijn op 28 februari in Lochem en op 6 maart in Heerde. Er zullen voor de start van het seizoen nog een paar kleine dingen uitgetest moeten worden maar Lars is er van overtuigd dat hij op tijd klaar zal zijn voor de start van het seizoen.

Tijdens een training op het circuit van Grevenbroich is er een filmpje opgenomen waarin actiebeelden te zien zijn in combinatie met reacties van Lars, Sven van der Mierden en Carsten Goedegebure.

Foto: John Oostvogels

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com